If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Второто!
Колкото по-натоварена е колата, толкова по-натиснат е кантара, толкова по-отворени са му дупките, толкова повече е спирачното усилие.
Има още няколко тънкости със задните спирачки.
Автоматите за разпъване на челюстите не работят. За това е необходимо да се регулират ръчно. Ако имаш голям ход на педала е точно това. Дръпни ръчната и виж дали ще се вдигне педала! Ако се вдигне, значи автоматитв не работят.
И по принцип не очаквай чудеса от спирачките. Това е проблем на нашите кошници. Виж темата пшо-горе за спирачките!
Първо смених задните цилиндри и автоматите са натегнати ръчната държи на 3-тия зъб. Довечера ще обезвъздушавам и ще пиша какъв е резултата. Подготвил съм и една скобичка да стегна тая кантар но първо ще пробвам без нея. Незнам ако я стегна със скобата дали ще ме пуснат на преглед, тука са доста взискателни но след 7години стоене в гараж само за задните спирачки ме върнаха което е добре
Всичко е по старо му обезвъздушаване на 4-рите гуми и задни спирачки няма.Но като се натисне спирачката усештам при допир че кантара помръдва съвсем леко но не и видимо. Друго нещо което забелязах след изпробване в смисал засилване и рязко натискане по спирачната помпата и под нея е омаслено. Не съм разливал
Denso VW 20.
Особено ако си на газ. Не съм вярвал, че може да има такава промяна.
Моторът работи като вентилатор. Не пропуска такт. Съответно и разходът ми спадна на газ с над 10%.
При мене с доставката пристигнаха около 120 лева. Скъпи са. но изобщо не съжалявам. Освен това навсякъде ги дават за пробег от 120 000 км. което автоматично ги прави евтини.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Denso VW 20.
Особено ако си на газ. Не съм вярвал, че може да има такава промяна.
Моторът работи като вентилатор. Не пропуска такт. Съответно и разходът ми спадна на газ с над 10%.
При мене с доставката пристигнаха около 120 лева. Скъпи са. но изобщо не съжалявам. Освен това навсякъде ги дават за пробег от 120 000 км. което автоматично ги прави евтини.
За свещите разбрах, смених маслото преди 500 кил. Но след смяната при студен мотор има едно грозно чукаме като дизел а преди смяната го нямаше. Какво масло да взема?
За свещите разбрах, смених маслото преди 500 кил. Но след смяната при студен мотор има едно грозно чукаме като дизел а преди смяната го нямаше. Какво масло да взема?
За да има грозно чукане, начи има и проблем. И вероятно сериозен. Лампата на маслото гасне ли навреме?
Comment